Почистване на килими

Съвременните методи за почистване на килимите са винаги с отлични резултати.

Почистването е задължителна процедура, която трябва да се прави периодично. Даже при често почистване на помещението в килимите се наслагва прах в дълбоките слоеве на влакната, отделянето на който може да се направи само със специална техника и перилен препарат.

По тази причина се препоръча химическо чистене най-малко два пъти в годината. Това е необходимо условие за запазване на чистотата във вашия дом и отлична профилактика на алергичните заболявания.

Ако на вашата подова постелка има трудни за почистване петна от храна, от домашните любимци или от некачествени перилни препарати, не бързайте да купувате нова.

Химическото почистване може да отстрани практически всички органични замърсявания, независимо от кога са се появили.

Резултатът от професионалното почистване ще бъде вашата обновена постелка и икономисаните средства от покупката на нова.

Различни фирми предлагат почистване на килими както в дома, така и в самата фирма.

Прилаганият начин на почистване зависи от степента на замърсяване и се определя от специалистите към фирмата след оглед.

Когато има нужда само от леко почистване, то се изпълнява на място в помещението. Този начин е свързан с влажно почистване с използване на специална техника и миещи средства.

По такъв начин се премахват праха и останалите попаднали мръсни частици в дълбочината на изделието.

Домашното почистване е удобно, защото се изпълнява в деня за няколко часа. След процедурата покритието остава влажно и е необходимо известно време за да изсъхне.

Ако килимите са силно замърсени, на повърхността им има стари трудни за отстраняване петна, почистването в дома няма да е ефективно. В такъв случай специалистите от фирмата ще ви посъветват да бъдат занесени във фирмата.

Това няма да ви затрудни, защото фирмата за химическо почистване поема отговорността за транспортирането в двете посоки.

Предимствата на професионалното почистване са много. То не е скъпо, използват се безопасни високоефективни перилни препарати и качествено оборудване.

Прилаганите най-нови технологии позволяват за кратки срокове да се направи качествено почистване на килимите.

При избор на химическо почистване вие получавате качествено изпълнение в уговорения срок.

Фирмите имат многогодишен опит, разполагат с качествено оборудване и с професионален екип с висока квалификация.

Leave a Reply