Красиви летни макси рокли

Най-удобните макси рокли за лятото са тези, които най-много ви подхождат и изглеждате добре. Голяма роля за визуалното възприемане на фигурата играят щампите и цветовете.

В основни линии моделите летни рокли големи размери се повтарят всеки сезон.

Акцентът на роклите, с които вие ще се чувствате комфортно през лятото е на основа не на модел и силует, а на красивите материи.

Еднакви модели от един и същи размер, но от различни материи, изглеждат различно. Щампите и рисунките позволяват да се прикрият някои обемни части, а да се подчертае красотата на други.

Например, големият бюст е дискретно скрит при някои модели от оригинална рисунка, а обема на бедрата – със светлите нюанси на материята.

От модерните щампи се открояват тънките или широки контрастни линии, абстрактни рисунки, както и мотиви на цветя.

Платовете с щампи на ленти намират голямо приложение при направа на макси роклите. Чрез различното разположение на линиите (по диагонал, вертикално, хоризонтално) визуално се коригира обем на гърди, бедра – дамите изглеждат стройни.

Още по-ефектни са моделите, при които се използва и цветовия контраст.

За дамите със закръглени форми са подходящи макси рокли от коприна, вискоза или памук с щампи на малки контрастни цветя, с графични щампи, както и пъстри цветни материи.

Щампите и рисунките трябва да са добре подбрани. Добре изглеждат роклите, при които цветовата гама съвпада – цветовете са в подходящите нюанси.

За добрия външен вид е от основно значение правилно избрания модел. Дизайнерите разработват все по-раздвижени модели, които удължават фигурата и предават стройност.

За макси рокли на големи и малки цветни щампи е важна не само големината им, но и тяхното разположение.

Вертикалното разположение зрително намалява обема, така че фигурата изглежда по-елегантна.

Интересен ефект създават материите, щампите на които са направени по модерната технология 3D. Най-добре да се избират рокли с вертикални, а не хоризонтални рисунки.

Моделите макси рокли са с различна подходяща дължи за всяка фигура, с красиви щампи вертикални или диагонални.

Материите са леки и приятни, създаващи комфорт за тялото.

За прохладните летни вечери са подходящи рокли от вискоза от ефектен меланж, или с малки абстрактни сиво-черни щампи, три четвърти ръкави и дължина до коляното.

Leave a Reply