Модни рокли есен-зима 2017 – 2018

Рафинирането и грациозността на жената винаги привличат възгледите на другите. С вкус облечено едно момиче винаги иска да й се възхищаваш.

В крайна сметка, модни дрехи есен -зима 2017-2018 – не е само един елемент от гардероба, но истински спасител за всички поводи.

Тенденция № 1: Облечете се с яка – Искате ли да се появите като независима дама? Тогава обърнете внимание на роклята с яка или V-образно деколте: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/рокли-с-v-образно-деколте. Тази опция изглежда доста умерена, но има специален вкус. Такава рокля идеално се вписва в офиса. Носейки бизнес рокля за преговори, със сигурност ще постигнете положителен резултат.

Тенденция № 2: Удължени рокли – Ако искате да изглежда бляскав в хладно време, новата тенденция на есенно-зимния 2017-2018 за удължена рокли модел. Те могат да бъдат комбинирани с различни аксесоари и почти винаги се получава неочакван образ.

Тенденция № 3: Облечете се с дълги кожени ръкавици – Студеното време не е пречка за създаването на ярки и запомнящи се образи. Дългите кожени ръкавици не са просто аксесоар, който ще затопли ръцете от студа, но също така ще бъде чудесно нещо, което ще помогне да създадете модерен ансамбъл. В сезон 2017-2018 дизайнерите предлагат да се комбинират рокли с удължени ръкавици. С такива луксозни и аксесоари жената ще блести при всяко социално събитие.

Тенденция № 4: Облечи се с пелерина – Смятате ли, че роклите са несъвместими? Има модели, които идеално пасват на хладния сезон. Такива модерни есенно-зимни рокли 2017-2018 могат да бъдат лаконично изрязани или допълнени с интересни детайли: оригиналната раменна линия, необичайна яка или шал.

Тенденция № 5: Облечи се с ярки чорапогащи и чорапогащи – Добре дошли в 90-те! Модата отново се облича с ярки чорапогащи и чорапи. Също така, роклите могат да бъдат комбинирани с чорапогащник в голяма мрежа. Чудесно съчетавани в цветовата схема, ще изглеждате като истинско стилно нещо.

Вероятно си мислихте, че изображението за офиса може да е скучно, но не е точно така. Офис модата задължително има поне няколко разновидности. В крайна сметка, тази рокля е универсална и напълно отговаря на всички момичета, независимо от техния вид и фигура. Тя може да има стегнат или умерено широк стил. Класиките на жанра са монохромни модели, но ако предпочитате по-интересни изображения, обръщайте внимание на рокли с контрастиращ връх.

Правилно съвпадаща с фигурата, тя ще изглежда подходяща във всяка ситуация, независимо дали е офис или социално събитие.

Когато в гардероба има стилна и модерна рокля, не е трудно да се създаде женско изображение. Дизайнерите никога не пренебрегват този вид дрехи. Изберете своя стил: http://rossna.com/en/women-products/clothing-women-dresses-and-skirts/women-s-dresses/ken-1004-detail, за да сте неотразима!

 

Leave a Reply