Проблемите се решават със смяна на щрангове

Старите щрангове в жилищните сгради създават сериозни проблеми. Преди всичко се променя състава на питейната вода, което е опасно за здравето на човека. Проблемът идва от това, че тръбопроводите са изградени от метални тръби, които с годините на ползване са ръждясали. Ръждата предава цвят на водата и влошава качеството. Освен това ръждата е намалила вътрешния диаметър на тръбата, а това забавя движението на водата, която достига до горните етажи с налягане, непозволяващо нормално ползване на душа.

Проблемите с топлата вода са същите и поради същите причини. Опасни стават и течовете, които системно се получават заради запушени канали и спукани тръби. Канализационните тръби са с много малък вътрешен отвор и това забавя изтичането на отпадните води.

Всички тези проблеми се решават много лесно – смяна на щранговете. Казваме лесно, защото има много фирми за ВиК услуги, които могат да сменят хоризонталните и вертикални тръби във вашия вход само в рамките на един работен ден. За това е нужно само вие да направите заявка за тази услуга.

Тук проблема се свежда до самите вас – съсобствениците на тези щрангове. Решение за всякакви ремонти и такси за обща собственост се взема само от общото събрание на собствениците. При правилно разбиране на проблема вие много добре виждате изход в смяна на щранговете.

Достатъчно е да изберете фирма, която се ползва с име сред бранша, и да получите качествена смяна на щрангове. Това е лесно чрез интернет, защото търсачката ще ви посочи доста фирми, чийто услуги може да ползвате. Разгледайте сайтовете, сравнете цените и услугите срещу посочените цени и изберете подходящата за вас.

Професионалистите ще се справят качествено с отстраняване на старите тръби и поставяне на новите. Те са хора с натрупан опит в професията си и разполагат с необходимото съвременно оборудване. Ще се поставят нови полипропиленови тръби, които са характерни с добри качествени показатели. Преди всичко те не корозират, устойчиви са на смяната на температурата на водата, позволяват ползване на химически препарати за почистване на канализацията. На всеки щранг се поставя спирателен кран, който позволява лесно да се правят различните манипулации за съответната система. След приключване смяната на щрангове фирмата почиства всички строителни отпадъци.