Богати цветове и нетрадиционни счетения в интериора

Богати цветове и нетрадиционни счетения в интериора на офис или у дома

Според интериорните дизайнери, празните стени или обзавеждането с минималистичен стил няма да бъдат популярни тази година. Експертите на office1.bg препоръчват боядисване на стени, декориране или поставяне с фототапети. При производството на мебели природосъобразните природни материали като дърво, камък, стъкло или глина напоследък стават все по-популярни. Тази тенденция преобладава в интериорната мода.

Ето защо може да се спрете на богатия избор т модели мебели за офиса и дома, като тези Belcaro Фотьойл New York, екокожа.

Може също така да заложите на тези идеи:

Цвят – корал и зелено

Сивото е може би най-популярният цвят. Без съмнение, това е много рационално решение, тъй като всеки интериор може да се адаптира към този цвят. Тази година не трябва да се страхувате от по-ярки цветове. Много дизайнери от световна класа смятат, че минимализмът губи популярността си в интериора, той се заменя с богати цветове.

През 2019 г. коралите ще бъдат фаворит в интериора и модата. Те носят оптимизъм, топлина и придава игрива елегантност във всеки интериор. Коралите могат да се комбинират с червени тонове – тази комбинация затопля стаята, става по-удобна.

Друг цвят, не по-малко важен през 2019 г., ще бъде горско зелен. Той оживява стаята, придава му елегантност, създава връзка с природата. Тъмно зелен цвят може да бъде акцент на декора, може да изберете възглавници, пердета, картини от този цвят, както и мебели – дивани или столове. По-горе вече дадохме пример за това.

В допълнение, стените в този цвят изглеждат страхотно.

Извитите дивани и обичайните форми

Ако погледнете в миналото, меката мебел от нежни форми е особено популярна през 7-ми век, но по-късно е защитена по прави линии. И все пак, според някои дизайнери днес, тя една от най-важните тенденции през 2019 г. ще бъде мека мебел и аксесоари от различни форми. Например мекота, в която самите вие може да инвестирате, избираййки удобно кресло. Такова трябва да се съчетава идеално с ваза с неправилна форма. Според дизайнера на интериора, меката мебел от необичайна форма няма да излезе от мода за известно време, и като цяло, нестандартните мебели, особено удобни, могат да бъдат комбинирани с почти всеки интериор.