Почистващи услуги в София

Знаете ли, че съществуват услуги за почистване в повече от 21 вида? Трудно е да си представим ситуация по отношение на чистотата, в която старателното почистване не можем да ви помогне. Въпреки това, почистващите услуги са основна подробност. С която се справят екипите на фирма Хамал.Бг отлично!

Основните видове почистване, които се предлагат са:

Общо почистване

Най-популярният вид почистване за жителите на София. Почистването се извършва около 1-2 пъти месечно. То включва обширен списък от произведения, предназначени да обновяване на външния вид на повърхностите. Премахване на средно и тежко ежедневно замърсяване.

Общо почистване, след ремонт

Тук става дума за премахване прашните ефекти от ремонти в стаята, което дава гаранция за качество. В тази услуга напълно се елиминират всички петна след ремонта, включително пълно обезпрашаване. След извършване на работа може напълно да използвате стаята, като забравите за праха, отломките и задръстванията. По същия начин може да организирате и почистване на мазета и тавани в София.

Спешно почистване след ремонт

Такова включва общо почистване на помещението за много кратък период от време. Със силни срокове и голям обем, изпращат се две мобилни бригади и се споделя обхвата на работа по сектори. Стандартно проектиране се прави за светлинно замърсяване.

Интегриран подход

Комплексното почистване е нещо общо, то включва максималния пакет от услуги. Ако е необходимо, извозване на депо. Това е най-добрият избор.

Ежедневно почистване

Тази услуга е насочена към непрекъсната поддръжка на различни помещения: от малък офис до огромни складове, промишлени и индустриални територии от 5000 м2.

Почистване след строителство

Това предполага почистване на големи пространства след строителството. Извършва се почистване на жилищни комплекси, складове, вили след строителство.

Услуги за професионално почистване, включват лесно, бързо почистване, Еко почистване, Експресно почистване.

Специалистите съветват още редовно да прилагате почистване на мазета и тавани, за да избегнете здравословни проблеми!