Мъжки часовници и аксесоари, които винаги ще са на мода

Аксесоарите, без прилична дреха са нищо. Те са като сос и пържола, масло и хляб, маслини и мартини. Вървят ръка за ръка!

Понякога е трудно да се разбере от самото начало, колко успешна може да бъде покупката на някой аксесоари. За щастие, историята на базаопит и грешки, ни учи на тези неща в гардероба на мъжете, които няма да са излишни. Те няма да загубят своята значимост в годините или във време на преходи.

маркови часовници, дизайнерски часовници, оригинални часовници, луксозни часовници

Ако аксесоарът е изглеждал добре преди 50 години, то и сега изглежда добре.

Магазин за часовници Timebox.bg ви представя мъжки аксесоари, които винаги ще са на мода.

Класически слънчеви очила

Практични, стилни и покриващи тъмните кръгове около очите. Това са очилата, които създават образи на филмови звезди от златната епоха. За пример може да посочим Стив Маккуин.

Кожен портфейл

Покупката на чаша бира с кожен портфейл е толкова лесна, колкото и покупката на мъжки часовници. Но впечатлението, което правите, е съвсем различно. Изглежда, че портфейла в ръцете си остава стилен аксесоар, дори и днес. Поради тази причина, много мъже предпочитат кожен портфейла с инициалите на името си. Това показва намерението да го задържатза цял живот, дори и ако съдържанието му не е достатъчно и за „до края на месеца“.

маркови часовници, дизайнерски часовници, оригинални часовници, луксозни часовници

Оригинални часовници от Timebox.bg

Оригиналните часовници от неръждаема стомана, притежаващи сдържан стил. Те са способни да издържат времето си и дори да се предават от поколение на поколение. Материалът, който се използва в много от тях, има своите корени и участва в производството на оръжия. Той е едновременно привлекателен и траен. Такива часовници също са гъвкави, комбинират се с костюм и вратовръзка или тениска и деним.

Дизайнерските часовници ще бъдат подходящи за носене навсякъде. Те ще подчертаят вашия стил и вкус към детайлите.

Дори половин век по-късно, когато циферблата и календарът са вградени в мобилните устройства, стилните мъже носят маркови часовници на китките си.

Кожен колан

За модерният мъж класическият колан е много повече от просто устройство за задържане на панталоните. Той е изискан аксесоар, който ще подобри елегантността на вашия външен вид. Така изборът на подходящ колан изисква съвпадение на цветовете, избора на текстури и творческо мислене. В края на краищата, един добър колан прави нещо повече от панталони, той е част от външния вид на мъжа.

Коженият колан е много важен елемент в дрехите на мъжете. Той е не само практичен, но и изглежда естетически стилен. Винаги може да се съчетае добре с кожената каишка на скъп мъжки часовник от TIME BOX.

Кожена чанта

Уикенд чанта или кожена чанта са фаворит в арсенала от мъжки аксесоари. Както и при повечето кожени атрибути, предпочитанието се дава на черно или кафяво. Или, противно на правилата, комбинация от двете. Едно от най-успешните решения ще е гладката телешка кожа.

маркови часовници, дизайнерски часовници, оригинални часовници, луксозни часовници

Идеална за вашия уикенд или бизнес пътуване, кожената чанта е стилно и практично решение за носене на всички необходими неща. Наред с това, тя чудесно може да си партнира, както с портфейла, така и с колана, така и с кожената верижна на вашия луксозни часовници.

В заключение

Към арсенала от мъжки аксесоари могат да се добавят още пръстен, шапка, шал, кожени ръкавици, ръкавели, но поради спецификата на някои от тях ще пропуснем задълбочаване по темата.

Не на последно място, трябва да сте сигурни, че всичките ви аксесоари са добре поддържани и в добро състояние.

Сега вече, знаете какви аксесоари няма да излязат от модата. Остава да разберете, дали всички аксесоари трябва да са актуализирани.

Помислете за тези от тях, които използвате ежедневно или месечно. Заменете всичко, което е счупено, износено или повредено.

маркови часовници, дизайнерски часовници, оригинални часовници, луксозни часовници

Приятно пазаруване от Timebox.bg!