Безплатно фиксиране на мача

Навярно сте чували за безплатно Фиксирани мачове?!

Понастоящем световната мрежа е пълна с предложения за уреждане на мачове. Всички видове ресурси предлагат почти всеки ден да купуват от тях договорно съвпадение. Има и безплатна информация, с която всеки може да се снабди от Xbet.bg.

Какво е договорно съвпадение

Договорени са тези мачове, резултатът от които е предварително определен в резултат на съгласието на опонентите. Договорът може да бъде на определена сметка или просто победа на един от отборите. Може, също така да се споразумеете за проникването на общия брой в дуел. Договорът е за финансова или турнирна печалба. Например, за един отбор е много важно, да спечели, но за противника срещата не означава нищо. Първият отбор преговаря с втория, така че да премине мача за пари или взаимно обслужване през следващия сезон. Също така в съвременните спортни игри се подкупва съдия.

Фиксирането на мачове е против правилата и е строго забранено. Въпреки това, за да се идентифицира такъв мач, и да докаже. Само от време на време в пресата има новини за разкриването на такива битки. И повечето от тези мачове са провеждани за дълго време. Понякога самите бивши играчи признават, че са участвали в подобни мачове.

Правете справка с информация от 1xbet.

Как да си купите договорно съвпадение и да не заблудите?

В интернет, намирането на информация за истински предстоящ мач е практически невъзможно. 99,9% от офертите без съмнение са измама. Невъзможно е обаче да се отхвърли фактът, че информация за предстоящия нечестен дуел може да изтече някъде.

В никакъв случай не се препоръчва да се купуват договорни мачове и сайтове “ефимерни”, направени на бърза ръка. Това е 100% измама. Ако решите да закупите такава информация, тогава трябва да се свържете с основните сайтове. Предпоставка трябва да бъде пълното възстановяване в случай на грешка, както и някои гаранции.

Безплатни фиксиране на мачовете или защо не се постига фиксиране на мача?

Безплатно фиксиране на мача

Напоследък в интернет, често се търси информация за договорни съвпадения. Но наистина има такива мачове? Разбира се, фактът, че тяхното присъствие е безспорен, освен че възможността за получаване на информация за тях в световната мрежа е изключително съмнителна. Мачовете за уреждане на мачове са строго преследвани от закона и, ако те съществуват. Така че почти всички оферти за фиксиране на мачове, и още повече за безплатно фиксиране на мачове, са нищо друго освен измама. Така не е нужно да сте наивни и да се надявате някой да ви предложи реална информация за мач, още повече за малко пари.

Кой продава фиксирането на мачове? Къде да закупите информация за споразумение?

Интернет е пълен с оферти за продажба на информация за мач. Хората наричат ​​себе си посредници и предлагат за сравнително малка сума да купуват информация за този тип мач. В по-голямата си част това е просто измислица. По правило такива предложения нямат дълъг живот. Обикновено човек получава добра печалба и след месец друг отива в сенките. Схемата на такива измами е много стара и няма смисъл да се описва подробно.

Няма договорни мачове, но има ефективни стратегии за спорт, една от които е стратегията за залагане на жълти картони. Такава информация може да си набавяте и в самите сайтове за залози.

Всъщност, абсолютно всеки който поне малко разбира в областта на математическата статистика, може да прогнозира.

Потребителската база е взета, може да е списък от имейл адреси на реални хора, които се интересуват от спортни залози или просто ID абонати на тематичната група във всяка социална мрежа.

На нулевия етап хората, които не се интересуват от споразумението, се проверяват, като правило 90% от хората са готови да отидат безплатно и да проявят интерес към предполагаеми 100% прогнози.

На първия етап се избира един от мачовете, за който се правят 3 различни прогнози, например: победа на първия отбор, равенство, победа на втория отбор. След това избраната преди това потребителска база е разделена на 3 групи, всяка от които се изпраща само по една прогноза, т.нар. Споразумение.

След като първия мач се играе и всеки знае своя резултат, получаваме 3 групи на изход, изпращаме грешна прогноза на втората група и само прогнозата за една група се играе, тъй като продължава да работи.

Вторият и следващите етапи са подобни на първите.

Броят на етапите се ограничава само от желанието на организатора и гъвкавостта на потенциалните жертви, но като правило повечето хора са готови да платят абонамент за договора, след като петият „успешно” изиграва мача.

Както виждате, по подобен начин може да развъждате всяко лице. Възниква естествен въпрос – Как да не ви хванат в измама?

Рецептата е проста и банална – не се доверявайте на никого. Не забравяйте, по-добре запишете – няма договорни съвпадения. Никога няма да получите информация за поправянето на мача. Лицето, което има информация за споразумението – никога не го продава на вас, да продава такава информация, няма никакъв смисъл, тъй като е по-лесно да се правят пари по самия договор, без излишни рискове.

Надявам се, ясно да сме обяснили същността на т.нар. Фиксирани мачове. Стартирайки своята игра с доказани букмейкърски представители, какъвто е XBET, много по-малка е вероятността да попаднете на измамници или да сте изиграни.