Избор на стилна спалня – съветите на чистота.com

Спалнята е вашият остров на сигурност. Тук може да се отпуснете, да си починете, да бъдете с любимия човек. Ето, защо е много важно спалнята да ви е удобна, да ви харесва и в същото време да не ви уморява.

Как да определим стила и материалите?

Предлагаме ви да започнете с почистване на тавани в София от: чистота.com.

Основните критерии при избора на спалня:

Функционалност и комфорт. По-добре е да не затрупвате леглото си с шкафове, скринове и други мебели. Заложете на вградени или плъзгащи се мебели.

Леглото – трябва да е избрано на височина плюс 15-20 сантиметра. Най-издръжливите и удобни легла са изработени от масивно дърво. Това е не само надеждност, но и плюс за вашето здраве.

Матрак – ако е естествен, тогава е във всичко. По-добре е да дадете предимство на добър матрак с естествени пълнежи.

Нека поговорим за стиловете:

Класическа спалня. Спалнята, направена в класически стил, говори за безупречния вкус на собствениците. Това са хора, които не следват модата. Интериорът на такава спалня винаги изглежда топъл и уютен. В такава стая искате да се връщате отново и отново. Класическото обзавеждане за спалня е най-често изработено от естествено дърво и има естествен цвят.

Спалнята в стил минимализъм е за тези, които са уморени от голям брой ненужни части и биха искали да разтоварят живота си с помощта на мебели. В такъв интериор минимумът от обекти, цветовете не са поразителни. Обикновено мебелите имат кубична форма. За да не стане студено, можете да подредите ярки акценти.

Спалня в етно стил – сега е много популярно обзавеждането на стаите в етнически стилове. Етно стил включва стилове на различни националности на света, например китайски, ориенталски, африкански. Не трябва да се страхувате да експериментирате, за такава спалня. Ако искате да се откроявате с оригиналност, то етноспалнята е точно за вас. С нея възхитените погледи на приятели и познати ще са осигурени.

Спалня в стил био – основната ценност в тези спални е естествеността и екологичността. Естествени цветове, мебели от естествено дърво. Тук трябва да се чувствате в лоното на природата.

За да реставрирате своята спалня, в някои от изброените стилове, започнете с почистване на тавани от боклук в София с чистота.com.