Фасади с меки форми – оптимално съотношение цена-качество

Съвременните производители предлагат кухни с фасади, които са направени от голямо разнообразие материали и по различни технологии. Една от тези технологии е мека. Повече за нея – в нашия материал.

Преди това, обаче добре е да знаете и за цени за почистване на мазета и тавани без асансьор. В случай, че правите всичко стъпка по стъпка.

Софтформинг се нарича технология, при която краят на мебелната заготовка е специално обработен: ръбът е закръглен до предната повърхност и в същото време е ламиниран (залепен с филм). Тази технология позволява да се произвежда голям брой разнообразни профили за мебелната промишленост. Благодарение на специалната обработка, ръбът е гладък, без остри ъгли, което означава, че продуктите излизат безопасни и удобни за използване. Съвременното оборудване позволява да се извърши операцията толкова внимателно, че е невъзможно да се забележи връзката на ПДЧ и филма с невъоръжено око.

Едно от предимствата на мебелите, изработени по меко формоване, може да се разглежда като комбинация от няколко цвята на предните повърхности. Продуктите могат да имат различен цвят на ръба. Също така в производствения процес могат да бъдат комбинирани профили от различни видове.  Кухните от softforming са много търсени сред купувачите, тъй като дават неограничена свобода за творчество и имат висока степен на практичност.

Въпреки това, меките форми имат и други предимства, сред които са следните:

изключително качество;

ниска цена;

уникален дизайн, включващ голям брой опции;

индивидуални опаковки;

широка гама от цветове (около 40 цвята);

избор на различни ширини (296, 396, 496 и 596 mm);

различни форми, както според размерите на клиента, така и под формата.

Щом вече имате обща представа от това може да разгледате и bulkom.com за съдействие по отстраняване и почистване на мазета и тавани без асансьор.