Как да оборудваме детска стая

Колко бързо растат децата! Независимо от възрастта, детето трябва да има кът с лично пространство, и по-добре – собствена стая. Именно там вашето дете ще играе с любимите си играчки, ще строи крепости от кубчета, ще расте и се развива, ще прави домашните и просто ще се отпусне. Но как да направим тази стая перфектна? Ето, как да бъде различна тази стая за различните възрасти.

В тази статия ще научите:

За екипите по изхвърляне на мебели с почистване на отпадъци;

Как да оборудваме детска стая, фокусирайки се върху възрастта на детето;

На какво да обърнете внимание при подреждането;

Какви грешки могат да бъдат направени и как да ги избегнем.

Разбира се, децата на 3 и 13 години се различават не само по възраст и ръст. Различните възрастови групи имат различни нужди, цели, интереси и професии.

За деца в предучилищна възраст – деца от 3 до 6 години – безопасността и възможността да се развиват са важни. Те са любопитни! Затова родителите трябва да изключат всички предмети от мебели и декор, които биха могли да навредят на детето. Изхвърлете мебелите с остри ъгли и стъкло. Скрийте проводниците и оборудвайте контактите със защита.

Добавете възможно най-много игри, но безопасно пространство. Меки играчки, пуфчета, топъл под. За да развиете креативността на своето дете, чудесно е да настроите дъска, за да рисувате с пастели.

На 7-годишна възраст детето ходи на училище, което означава, че то и вие ще имате повече проблеми. За студентите е важно да организират правилно работното място. Първо, това трябва да бъде ергономичен стол, формиращ гръбначен стълб.

Второ, удобен плот, на който ще бъдат поставени всички тетрадки и учебници. Основното е, детето самостоятелно да достига навсякъде. Така няма да се обажда на майка си при всеки повод. Достатъчно е да се организира правилното осветление.

За подрастващите индивидуалността и личното пространство са от голямо значение. Оставете детето да вземе решение за интериора на стаята си. В стаята със сигурност трябва да има място за неговите хобита и работна зона за уроци. Би било чудесно да осигурите кът за срещи на приятели. Не забравяйте, че по това време детето ви е емоционално уязвимо, не пренебрегвайте неговите желания за нищо, включително го, когато украсявате стаята.

Най-важното при декорирането на детска стая

Това определено е място за спане. Добрият сън е ключът към здравето. Това е особено важно за детето, защото съня се случва в по-голяма степен. Изберете качествено легло от безопасни за здравето материали.

Всеки артикул в детската стая трябва да има свое място. Така детето бързо ще научи точността и ще може самостоятелно да поддържа реда в стаята си.

Грешки в дизайна на детската стая

Желанието за насилване на всеки квадратен метър. Това е по принцип грешен подход, особено за децата. Детето се нуждае от място за движение и творчество. Освен това то ще расте и с това и интересите му. Къде да сложите пианото или да поставите чантата в претъпканата стая.

Изобилие, без значение какво. Това може да е излишък от декора, излишък от мебели. За цялостно почистване на апартаменти, посетете официалната страницата сайта: evro5.com.

Осигурете комфорт, бърз достъп до всичко, от което се нуждаете. Погледнете подредбата на детската стая. Можете да седнете с цялото семейство и заедно да нарисувате детска стая, която всички ще харесат.