Малко съвети за съхранение нещата в гардероба

Ако планирате да подобрите интериора на дома, помислете за подредбата на гардероба. Ред трябва да има във всеки шкаф, така, че все от някъде трябва да се започне.

За да е още по-лесно самото съхранение на нещата в гардероба, избрахме да поговорим сега:

Най-важното да е под ръка

Малко съвети за местоположението на нещата в гардероба. Поставете неща, които често носите близо, за да не се налага да пробивате целия шкаф всеки път. Но препоръчваме да сгънете сезонни неща далеч на мецанина и да оставите лесно достъпни места за любимите си тениски и дънки.

Вертикално съхранение

Не отстъпвайте на високи и тесни стелажи. Както казахме по-рано, по-добре е да съхранявате сезонните неща далеч, за да не ги отваряте или разгъвате на ново всеки път. Горните рафтове с високи стелажи са подходящи за тази цел, както и възможно.

Контейнери по цялата глава

Кошници и контейнери са чудесни за сортиране на нещата в гардероба. Прозрачните контейнери са особено добри. Те позволяват да видите пълнежа, без да сваляте за пореден път. В допълнение, за по-голяма функционалност може да използвате линейния органайзер.

Съхранение на обувки

Можете да съхраните обувките в специален багажник за обувки, в разфасовки или в контейнери. За да, може лесно да си избирате обувки и сандали, може да прикрепите малко метал към стената. Всъщност, украсете самата стена с целия материал.

Когато за всичко това ви трябва ликвидатор по извозване на стари мебели, не се колебайте да ни потърсите.