Топ 7 грешки при поправка: решения и съвети

Всички в една или друга степен участвах в ремонта. Този бизнес не е прост, но интересен. Въпреки това, ентусиазмът за резултатите може да бъде засенчен от последствия и грешки, допуснати набързо или от незнание.

Съставихме за вас списък от седем основни грешки, направени по време на ремонта.

чистачи.com

В тази статия ще научите:

Грубата е най-важната стъпка за ремонт;

Защо не можете да запазите и игнорирате съвети;

Относно необходимостта от звукова и хидроизолация.

На следващо място, разумно ще говорим за основните грешки в ремонта. Опитайте се да ги избягвате и тогава вашият ремонт ще бъде висококачествен, безопасен и ще ви освободи от притеснения в продължение на много години.

Може би основните проблеми в ремонта са свързани с правилната последователност. Извитите стени няма да спестят най-скъпия тапет, неравномерните подове ще съсипят ламината в два броя. Промяната ще доведе до допълнителни разходи, а също и ще отнеме време.

Грешка №1: ремонт без план

Въпросът е, че сте започнали ремонтни дейности, без никакви чертежи, планове. Пренебрегването на този параметър може да повлияе негативно не само на вашия апартамент, но и на вашите съседи. Без планове и схеми съществува риск от неправилно реализиране на идеите.

Решението е да поръчате решение за планиране от специалисти. Това ще струва пари, но целият ви апартамент ще бъде измерен далеч и широко и тогава ще получи пълен пакет от планове с местоположението на мебелите и оборудването, с изграждането на прегради, окабеляване на електричество и други документи.

Грешка №2: бързане

Побързайте – накарате хората да се смеят. Това е особено вярно на етапа на грубия ремонт. Материалите, използвани за грубо довършване, трябва да бъдат „настоявани“, да изсъхнат добре, а всички повърхности се нуждаят от внимателна обработка, така че по-късно тапетът да върви гладко и пода да не се влоши.

Решението е очевидно. Достатъчно е да си направите реалистичен план с условията на ремонта и да го следвате. Ако ремонтът се извършва от наети хора, тогава не се колебайте да потърсите чистачи.com.

Грешка №3: ​​Над спестявания

И още една поговорка идва на ум: аварийният плаща два пъти. Това е 100% приложимо за ремонти. Евтината ВиК бързо ще се влоши, ще започне да тече, да мирише. Но всички знаем, до какво води влагата в къщата? В допълнение, евтините материали могат да бъдат опасни за здравето.

Най-доброто решение са висококачествени материали от известни производители и специалисти в довършителния екип. Качеството си струва парите.

Грешка номер 4: грешен избор на материали

В предишния параграф вече започнахме да говорим за важността на качествените материали. Доверен производител поне ще ви даде гаранции, което означава, че ремонтите ще дойдат без тъжни последици

Грешка номер 5: не е помислено предварително над дизайна

Такъв проблем възниква, когато не виждате интериора на стаята като цяло. Отделните елементи могат сами да бъдат красиви и висококачествени, но по никакъв начин да не се хармонизират помежду си. Друг вариант – да инсталирате този или онзи елемент от интериора, изисква допълнителни разходи, за които няма да сте готови.

Може да решите този проблем само като предварително обмислите дизайна с всички нюанси. Това може да стане, едва след като изберете интериорните елементи.

Грешка номер 6: банята не е няма водоустойчива

И в кухнята, но в банята все още е по-приоритетна. Колко често сме чували истории за това, че някой се е „наводнен“ или някой „е наводнил“ съседите си. Никой не е безопасен от водопроводните проблеми. Хидроизолацията обаче ще осигури минимални щети от наводнения.

Първо, е необходимо да се обработят стените и пода с хидроизолационна смес. Второ, препоръчваме да инсталирате система за спиране на теч: при спешни случаи тя бързо ще реагира, като изключва водата в тръбите.

Грешка номер 7: забравената звукоизолация

Съвременните къщи изглежда са направени от картон: човек киха, а съседите от апартамента по-долу казват „Наздраве!“ За да не разваляте нервите си, но и съседите, погрижете се за шумоизолация.

Когато ремонтът приключи, е време да обзаведете апартамента с нови мебели. В нашия каталог ще намерите много артикули на много атрактивни цени.