Как да запазим нещата, за дълго време

Научете как да запазите нещата и винаги ще имате пари. Тази проста аксиома ще ви позволи, с правилна грижа за нещата, не само да спестите пари, но и да забогатеете значително от едно обикновено правило …, за което сега ще научите. Прочетете публикацията по-нататък и всичко ще ви бъде ясно. Тя ни е предоставена от екипите на ТОВАРНИ-ПРЕВОЗИ, от които може да получите много изгодни и навременни услуги.

Как да запазя нещата

Няма нужда да бързате да хвърляте неща, петна от които не се отстраняват. Специалните съединения могат да се справят с най-трудните петна по дрехите. И накрая, опитайте се да приложите съветите, описани в тази статия към тях.

Как да запазите нещата

► Маслената боя може да се отстрани от продуктите чрез триене с бензин, ацетон и терпентин, приети в равни количества. Петната от мастило могат да бъдат намалени с мляко. Трудни петна от ръкавите и яките на якета и дъждобрани могат да бъдат отстранени с амоняк.

► Предметите от черно кадифе ще бъдат почистени с керосин: накиснете четка в нея и избършете вещта, след това я почистете със суха четка, проветрете предмета и изпарете до изправяне.

► Велурът ще се почисти с разтвор от вода и амоняк, след обработката на велурния продукт трябва да се разтрие с шкурка.

► Петната от ръжда върху бяло се отстраняват с помощта на хидросулфитен разтвор. Но не можете да използвате хидросулфат, за да премахнете петна от ярко оцветени тъкани. Петната от цветни продукти се отстраняват с разтвор на сапун-глицерин: разредете глицерина и настъргания сапун с малко количество вода и нанесете върху петното, изплакнете с вода след 24 часа.

► Как да премахнете петна по детските дрехи

► Петната от трева са отлични при използване на трапезна сол.

► Как да се справим с петна по килимите? И така, тук всяко петно ​​има свой „подход“. Разтвор на студена вода и глицерин ще премахне петната от кафе, чай и какао, а с по-силни напитки (петна от бира, алкохол, вино и др.) Се борят обикновената топла вода и прах за пране, най-добре от „Био С“, като с този разтвор се накисва петно. , след това изплакнете с вода и оцет.

Тук може да разгледате и за ЦЕНИ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА СТАРИ МЕБЕЛИ.