Покупката на лукс имот край морето с агенция

За някои от предимствата на агенциите по недвижима собственост, трябва да се отбележи, че на уебсайтовете на агенцията могат да се появяват изключителни обекти: апартаменти или къщи, които все още не са се появили при конкурентите.

Това си е голям определящ фактор!

Става дума за големи агенции с широк спектър от услуги и качествено обслужване. Такава може да видите на адрес: www.ues.bg. Сътрудничеството с малките посредници не се различава от работата с брокерите и има същите недостатъци.

Предимства за работа с голяма агенция за недвижими имоти

Голям избор на недвижими имоти. Големите агенции работят с разработчиците и с лицата, които продават втори дом. Основата им не е ограничена до оферти, събрани от интернет. Напротив, в агенцията за луксозни имоти Unique Estates ще може да предложите уникална опция, която няма да намерите никъде другаде.

Наред с това ще получите най-пълната информация за него.

Ниски цени поради високия оборот на продажбите. Поради продажбата на големи площи в големите агенции, цените на жилищата често са по-евтини от тези на разработчиците.

Сделки със сигурността. Надеждните агенции предлагат на купувачите само доказани обекти и поемат контрол върху правната чистота на сделката.

Може да получите обобщен анализ на обекта. Големите агенции могат да оценят репутацията и старите проекти на предприемача. След като получите доста точна прогноза за качеството и сроковете на завършване на ново строителство. Например, експерти от агенцията ues.bg ще предоставят анализ на цените в избрания обект по отношение на други нови сгради от същия клас, луксозни къщи в същия район и обекти на същия етап на строителство.

Специална аналитична програма на агенцията Unique Estates ще ви помогне да изберете оптималния срок за закупуване на недвижими имоти в процес на изграждане Специалистите на www.ues.bg ще ви предоставят пълна аналитичност за новите сгради.

Услуги за избор на апартаменти, контрол на сделката. Агенция за недвижими имоти ще предостави правна помощ и ще ви помогне да направите сигурна сделка с предприемач. Това е полезно за нерезидентни клиенти, които не познават характеристиките на дизайна.

Следпродажбено обслужване. След сключване на сделка може просто да се приберете у дома. Представител на агенцията ще издаде документа за собственост, след пускането на къщата в експлоатация.

Гъвкави условия на плащане. Големите агенции предлагат недвижими имоти на цени, достъпни за крайния потребител, без да плащат извънредни суми. Може също така да получите допълнителни бонуси от тях. Например в брой. Ако само планирате да закупите недвижими имоти, тогава експертите ще ви помогнат да изчислите подходящ период за закупуване на имот в луксозна къща в строеж на изгодна цена за вас.

Финансови съвети. Тук ще намерите най-добрия вариант ипотеки с дистанционна регистрация на място. Помогнете да използвате капитала за майчинство, или дори да получите индивидуален разсрочен план.

Работа в интерес на клиента. Служителите на добра агенция ще ви помогнат да изберете обекта в пълно съответствие с искането на клиента – до наличието на училище или спортно игрище в близост до къщата.

Ако бъдещият купувач иска да получи подробна информация за всеки обект, представители на агенцията Unique Estates заснема видеоклипове с всички детайли от интерес за клиента – от качеството до панорамата през прозореца.