4 здравословни добавки и техните съставки

Интересувате се от здравословно базирано на природни продукти лечение щадящо тялото. Настоящата статия запознава здравия интерес проявен към темата. Предлагаме описанието на четири вида добавки, които има силата на лекарство в своята зона на въздействие. Cardio Tonic – подпомага лечението на хипертония. Fresh Feet – спрей антимикотичен. Detoxant – убиец на паразити. Prostex – за мъже с простатит. Билките и направеното с тях са илюстрация за безмерната сила на природата.

Cardio Tonic/Кардио Тоник например е билков екстракт от растителни клетки, създадени в конфигурация работена от учените цели 8 години. Целта обаче си струва, защото високото кръвно е съвременен бич за огромен брой хора на различни възрасти. Лечение с добавката в рамките на тридесет дни ще свали високото кръвно, а това ще създаде условия за по-добър живот, независимо от възрастта.

Антигъбичният спрей Fresh Feet / Фреш фиит е създаден от четири вещества, всяко със специфична насоченост, за да се справи тялото с ужасния проблем с гъбички на краката. Клортримазол унищожава развитието на гъбичните организми. Извлечение от чист пчелен мед насочено към бактериалното влияние създаващо лош мирис на кожата заради инфекцията. Комплекс от витамини за омекотяване на кожата при проблемните места и спиране на нейното лющене. Лимонѐн за да почувствате свежест и че лечението е в правилната посока.

Prostex/Простекс – революционната добавка за проблемен простатит при мъжете е съставена от 5 чудотворни билки характерни за българските земи. Медоносният гръмотрън, така добре известните бабини зъби, уникалният ветрогон, леска и полски хвощ. Всички те, с мощните си свойства, са дозирани, така че да действат към всеки един компонент на сложното заболяване. Пикочо-половата система е трудна за лечение, но билките събрани по този начин притежават силата възвръщаща здравето и мъжкото самочувствие.

За да се засили метаболизмът при лечение на състояние създадени от паразити в тялото добавката се нарича Detoxant/Детоксант. Тя е създадена от троен комплекс молекули A+G+F, насочени в следните посоки. (A)Зелен чай и орех за да унищожат паразитните организми и да ги премахнат от тялото. (F) Магарешки бодил, мента и джинджифил възвръщат активния капацитет на чревната микросреда, така че да не допуска развитие на паразити. (G) Пресечка и бял равнец лекуват вътрешните рани причинени от паразитите, предотвратяват кръвотечението и възстановяват наранени тъкани.