Как да направите по-екологично почистване през януари

Преди пролетното почистване е време за сезонно изчистване …

Често къщите ни в покрайнините на града запустяват през зимата.

Докато януари е идеалното време да започнете да сортирате вашите вещи – като започнете от градината и завършите в дълбините на гардероба си. Лесно е да забравите пагубното въздействие, което детоксиците в дома, които могат да окажат върху крехката ни среда, но помислете само как се отразява всичко това на здравето ви.

Така става и с двора и градината, когато са занемарени.

Намали използвай отново рециклирай с чистачи.com

Рециклирането е лесен начин за намаляване на отпадъците, но не се ограничава само до консерви и пластмаси.

 „Текстилът и дрехите, намерени около къщата, които не са подходящи за предаване или повторна употреба, могат да бъдат рециклирани. Например, подплънките от стари столове или столчета за кола, кърпите за почистване и старите одеяла са напълно подходящи за рециклиране. По този начин ограничаваме количеството ненужни отпадъци, изхвърлени на депото “.

Нов лизинг на живот

 „Препродажбата на стари вещи, които вече не са ви нужни е чудесна алтернатива за безцелно изхвърляне, което води не само до по-малко отпадъци от депата, но и до даване на нов живот и осигуряване на по-добро място за нежеланите дреболии.

Съхранение

Малките пространства, често означават липса на място за съхранение, така че бъдете безмилостни, когато предстои голямо изчистване.

Алтернативно, по-екологично решение за съхранение!

Независимо дали става въпрос за таванско помещение или гараж, резервна спалня или гардероб, сезонното почистване опростява процеса на намиране място за съхранение в пространства, които иначе биха били неизползвани.

Вдъхновение в стила на коридора

Дайте на нуждаещите се всичко, което за вас е непотребно.

Лесно и всеки може сам да се поинтересува от местата за благотворителност. Така, може да освободите както дрешника, така и стаите. Дрехи, мебели, предмети и сувенири, всичко, което за вас е загубило стойността си сега може да има ново приложение и да се окаже, безценна вещ за другиго.

Винаги може да се информирате и за текущите цените за почистване и извозване са много приемливи.