Как да получа онлайн заем?

Може би не подозирате, но кредитирането в Интернет не се различава много от стандартното. Клиентът кандидатства за заем до кредитна институция, заявлението му се разглежда и при одобрение се изплащат средства, които следва да бъдат върнати в определен срок. И все пак, този метод е все още необичаен за много хора. Но преимуществата му са съвсем ясни – не е необходимо да ходите никъде и да си губите времето, всичко се случва пред вашия компютър.

В момента съществуват различни варианти за кредити, които ще ви окажат помощ за стабилизиране на финансовото ви състояние, без да напускате дома си. Като правило се предлагат малки суми, но за сметка на това те пристигат веднага. Не се изисква посещение в офиса, а услугата се извършва дистанционно, като средствата се превеждат по личната банкова карта на кредитополучателя.

Онлайн заемите са по-достъпни от банковите кредити

Онлайн заемите са по-достъпни от банковите, тъй като не се нуждаят от доказателство за доходите на кредитоискателя. Тоест, дори човек без официална заетост и доходи може да кандидатства за такъв заем. Това е удобно в нашите реалности, тъй като много често работодателите у нас не сключват трудови договори със служителите си. И поради това наетите работници не могат да получат удостоверение за доход и по този начин да потвърдят своята платежоспособност за получаване на заем в банка.

В същото време, за да вземете заем в Интернет, трябва само да предоставите някои лични данни. В повечето случаи целият процес на кандидатстване за заем – попълване на заявление, изчакване на решение и получаване на парите отнема около 10-20 минути.

Повечето финансови организации, които отпускат заеми през Интернет, дават възможност на своите клиенти самостоятелно да определят необходимата сума и период за използване на парите. За целта те публикуват на своите уебсайтове така наречения калкулатор на заеми. Най-често този калкулатор е снабден с два плъзгача -единият за посочване на размера на необходимите средства, вторият за срока. Като задава плъзгачите в съответствие с техните желания, потребителят веднага ще види колко ще трябва да плати на датата на падежа. 

Източник: vsichki-krediti.com