Как да изберете мъжкият костюм в спортен стил

Мъжкият спортен костюм не е чифт маратонки, съчетан с къси панталони или спортни панталони и износена тениска. Костюмът не е спортна униформа, а облекло за динамичен и активен мъж.

Спортният стил е предназначен за разходки, релакс или работа в офиса, без строг дрес код. Костюмите в спортен стил се състоят от панталон и сако. Те се различават от класическите по по-свободното отношение към детайлите.

Широчината на раменете, при липса на подплънки се подчертава от меките презрамки с копчета. Свободното прилепване, не трябва да възпрепятства движението. Панталоните са с прав или полу-втален силует. Често с маншети по долната част на краката. За да направят фигурата слаба, често саката са придружени от имитиращи колани или сакото е пришит колан отдолу.

За летен мъжки костюм в спортен стил се избират светли нюанси: бежово, червеникаво, светло сиво, светло каки. През зимата те предпочитат естествени тонове: сиво, кафяво, червеникаво.

Модни тенденции

Всеки нов сезон има своите особености. Такива са, както в избора на цветове, стилове, конфигурация на частите, така и по отношение на материали за шиене.

Цветове

Синьото на практика заменя традиционното черно. За специални случаи са подходящи тъмносини цветове. През лятото се избират ярки или нежни сини тонове. Всички нюанси на благородно сиво са много подходящи. Неутралните сиви тонове освежават и облагородяват. Ярките аксесоари в сини или жълто-кафяви тонове също са адитивни. Необичайните за мъжете нюанси на зеленина и червено вино са супер модерно предложение. Смелчаците, избиращи тези цветове, трябва да са особено внимателни при избора на аксесоари.

Няколко трика за мъже

Носенето на класическо мъжко облекло кара всеки представител на силната половина на човечеството да изглежда елегантно, изискано и красиво.

И така, съветваме ви да избирате подходящи модели мъжки костюми, съобразени с вашия начин на живот. Така едновременно ще изглеждате добре и ще правите по-лесно аранжировките!

www.brutale.bg