Заем в брой, без да излизате от дома

  Можете да вземете заем в брой чрез интернет или в мобилното приложение в много банки в България. С други думи, без да напускате дома си, можете да получите не само небанков заем, но дори и банков заем, който можете да използвате за всякакви цели. Понякога за подписване на договора е необходимо еднократно посещение в банкова институция или проверка от куриер във вашия дом.

    Знаете ли, че не е нужно да напускате дома си, за да получите допълнителни средства под формата на паричен заем? Всичко, което трябва да направите, е да попълните онлайн заявлението и да изчакате решението. В случай на положителен резултат, средствата ще се появят на сметката дори в същия ден. Така че не само небанкови компании, предоставящи заеми до заплата, ви дават възможност да получите допълнителни средства, но и банки. Дори онлайн можете да получите заем, който можете да използвате за всякакви цели. Как да го направим? Отговорът ще намерите по-долу.

Заем в брой чрез Интернет

   Интернет заемът е нов продукт в полските банки. Все повече и повече институции го предлагат, главно поради факта, че институциите трябваше да се адаптират към новата реалност – много от тях останаха затворени по време на пандемията. Някои от тях започнаха да инвестират в разширяване на предлагането на интернет заеми, които се отпускат изцяло онлайн , без да е необходимо лично да се свързват с банков съветник в седалището на институцията.

   Електронното банкиране предлага широки възможности за теглене на паричен заем  без сертификати, макар и най-често в собствената ви банка. След това той може удобно да проверява вашите приходи и разходи по банковата ви сметка и да изчислява вашата кредитоспособност на тази основа. Неговото притежание е необходимо за получаване на ангажимента.

  В много отношения онлайн заемът е като небанков заем, който също можете да изтеглите, без да напускате дома си. Кредитните компании не трябва да проверяват капацитета или историята в Бюрото за кредитна информация (BIK), преди да издадат решение, поради което те могат да опростят формалностите, свързани с получаването на средства. Банките трябва да се съобразяват с препоръка, издадена от полския орган за финансов надзор. Той задължава банковите институции и кредитните съюзи, но не и кредитните компании, да оценяват кредитоспособността на клиентите въз основа на наличните бази.