Защо да търсим имоти от собственик?

Много хора се насочват към брокери, за да търсят или продават имоти. За съжаление, понякога се случва, така че процедурата по покупко-продажба е много тромава и крие редица спънки. За това купувачите предпочитат имоти от собственик, вместо да чакат дълго време, докато намерят желания имот, който да бъде съобразен с бюджета и възможностите им.

Как да купим имот от собственик?

Вие можете да купите имоти от собственик, ако посетите сайта Sobstvenik.bg. Това е онлайн платформа, в която може да предложите или да закупите апартамент, къща, парцел или друг вид имот, без да ви вземат комисионна и без да чакате дълго време. Просто трябва да влезете в системата, да разгледате предложенията и да се свържете със собственика на недвижимия имот. По този начин ще можете да се договорите и да извършите покупката за кратко време.

Най-хубавото е, че в сайта има онлайн търсачка, която ви позволява да изберете вида на имота, населеното място, квартала, материала на изработка и други. Просто използвайте филтъра и за кратко време вече ще имате достъп до десетки имоти на разумни цени. До голяма степен платформата замества работата на брокера и ви позволява да разгледате голямо количество имоти, без да се налага да ходите на огледи и да губите безценното ви време

За да не остават съмнения у купувачите от Sobstvenik.bg предлагат юридически услуги за проверка на имота, които включват, преглед на документите, информация за правния статут, обстоен правен анализ и становище. Достатъчно е да се свържете със служителите на сайта, които ще ви съдействат да закупите новото си жилище или парцел възможно най-бързо.

Мога ли да продам имот онлайн?

В сайта, който представяме в нашата статия, може да продадете имота си много бързо и лесно. За целта просто влезте в системата и натиснете „Продай спешно“ и ще последва оглед и оферта за директна продажба в рамките на 48 часа. При постигнато съгласие сделката и плащането се осъществяват до 5 работни дни, без никакви такси и комисионни за клиента.

Вие получавате пълно юридическо съдействие, за да можете да продадете вашия имот и да намерите подходящия клиент. Всичко може да се проследи онлайн, така че не се колебайте да опитате и най-накрая да получите парите за имота си и да останете доволни от сделката.

В обобщение

От написаното по-горе, става ясно, колко много предимства има закупуването на имоти от собственик. Посочихме и кой ще ви съдейства с тази услуга, за да можете да се задействате още сега и да постигнете успех. Надяваме се, че сме били полезни и ви желаем всичко добро.